Geef jouw bedrijf een digitale boost

E-mailmarketing

Effectieve conversiegerichte e-mailmarketing campagnes voor jouw online ambities

E-mailmarketing

E-mailmarketing blijft voor veel marketeers één van de meest effectieve marketingkanalen. Dit omdat het enorm veel mogelijkheden en voordelen met zich meebrengt. Daarbij blijkt uit onderzoek dat het gemiddelde Return-on-Investment (ROI) van e-mailmarketing campagnes 40:1 is (voor iedere euro krijg je er 40 terug, bron).

Een aantal voordelen zijn: meest persoonlijk marketingkanaal, zeer gericht en relevant, gericht op bestaande klantrelaties, voor ieder bedrijf toegankelijk door lage kosten en goed meetbare resultaten.

Met mijn uitgebreide ervaring in e-mailmarketing help ik jou graag nieuwe online kansen te ontdekken. Lees hieronder meer over waarom e-mailmarketing interessant kan zijn voor jouw bedrijf.

100% Maatwerk

Door te werken met het grootste headless CMS (WordPress), het beste thema (Astra Pro) en de meest veelzijdige Page Builder (Elementor Pro), zijn de webdesign en develop mogelijkheden oneindig.

Voordelen
E-mailmarketing

Emailmarketing maakt het mogelijk om gepersonaliseerde mails te sturen naar contacten naar keuze. Zo kun je je mailingbestand segmenteren op basis van behoeften, om contacten met een zeer relevant aanbod te benaderen.

Dit maakt emailmarketing uniek, aangezien je niet met hagel schiet, maar een specifieke doelgroep benadert met een voor hen relevant product of dienst.

Emailmarketing genereert bijzonder veel engagement, interesse en clicks naar jouw website, omdat jouw contacten al bekend zijn met je bedrijf.

De meeste contacten zullen al eens een product of dienst hebben afgenomen. Bestaande relaties zijn eenvoudiger over te halen om actie te ondernemen met betrekking tot jouw product of dienst.

Met email software zoals Mailchimp is het eenvoudig om bij te houden wie jouw mails geopend en doorgeklikt heeft. Ook kun je meten hoe veel contacten vervolgens overgaan tot aankoop, wat het kanaal en de resultaten eenvoudig meetbaar maakt.

Maak je nog geen gebruik van emailmarketing? Door de zeer lage instapkosten is dit zeker een test waard. Een benodigd softwareprogramma kost vaak nog geen 50 euro per maand.

Als je emailmarketing aan mij uitbesteedt, bereken ik alleen een afgesproken bedrag voor de ontwikkeling van de mail.

Laat jouw passie zien

“Marketing is really just about sharing your passion”. Maar hoe pak je dit aan? Daar help ik je bij!

Conversiegericht

Er moet ook geld verdiend worden. Daarom hanteren we een conversiegerichte aanpak.

No nonsense aanpak

Geen vage marketingtermen zoals ‘growth hacking’ en ‘storyscaping’, maar begrijpelijke taal. Ik hanteer een no nonsense aanpak om samen jouw digitale doelen te bereiken.

Google Analytics dashboard

Wat vinden anderen?

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend advies voor digitale groei

Geef jouw bedrijf een digitale boost

Neem vrijblijvend contact op om jouw digitale kansen te ontdekken

Scroll naar top
small_c_popup.png

Laten we digitale kansen ontdekken

Gratis adviesgesprek

Stuur een bericht of bel: +31 6 48161454