Over DigitalDriven

“Marketing is really just about sharing your passion”

"

digital marketeer // eigenaar

MSc Kevin pegel

Ik ben Kevin Pegel, een liefhebber van alles wat met digital marketing te maken heeft en het gezicht achter DigitalDriven.

Met praktijkervaring in zeer diverse branches en een wetenschappelijke achtergrond in Communication Sciences & Digital Marketing help ik jou graag met het ontdekken van nieuwe digitale kansen en het bereiken van ongekende doelen. Met een no nonsens en persoonlijke aanpak gaan we samen voor groei!

Digital marketing. Voor MKB'ers.

Mijn werk

Inventflow: webdesign & development, Google SEA/SEO, e-mailmarketing, social media

Wat vinden anderen?

Waarom Digital Driven?

De basis van een succesvol digitaal marketingplan begint bij een strategie. Een strategie die waardevol en passend is voor jouw bedrijf, maar ook uit te voeren is in de praktijk. Ik ondersteun jouw bedrijf van strategie tot uitvoering.

Ik geloof dat ieder bedrijf, ongeacht de grootte en het budget, een uitstekend digital marketingbeleid kan hebben. Daarom werk ik graag samen met kleine en middelgrote ondernemers, om te laten zien dat enorme budgetten niet benodigd zijn voor digitaal succes.

De beste websites en digitale campagnes worden ontwikkeld op basis van data. Geen gokwerk of hopen op goede resultaten, maar gerichte digital marketing activiteiten voor het beste resultaat.

Niemand zit te wachten op onverwachte kosten. Daarom maken we duidelijke prijsafspraken, waarbij onverwachte extra uren niet doorberekend worden.

Geen vage marketingtermen zoals ‘growth hacking’, ‘storyscaping’ en ‘corporate identity’, maar begrijpelijke taal. Een no nonsense aanpak om jouw digitale doelen te bereiken.

Doe een gratis digital check

Vrijblijvend advies voor digitale groei

Geef jouw online prestaties een boost.

Neem vrijblijvend contact op om jouw digitale kansen te ontdekken.

Scroll naar top
small_c_popup.png

Laten we digitale kansen ontdekken

Gratis adviesgesprek

Stuur een bericht of bel: +31 6 48161454