Geef jouw bedrijf een digitale boost

Webdesign & development door DigitalDriven

Een website welke perfect aansluit op jouw bedrijf en online doelen

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website?

In het online landschap is jouw website de basis voor succes. Waar webdesign, development en marketing bij elkaar komen om te laten zien waar jouw bedrijf goed in is.

Daarom combineer ik mijn marketingexpertise met het ontwikkelen van een website welke volledig aansluit op jouw bedrijf en online ambities. Van het gevonden worden in Google tot conversie-optimalisatie onder één dak. 

Graag help ik jou om te ontdekken hoe je jouw online ambities kunt bereiken met een DigitalDriven website. Met en no-nonsense aanpak, duidelijke afspraken en het doel voor ogen bouwen we een website welke perfect aansluit op jouw bedrijf.

Voordelen

DigitalDriven webdesign & development

Bij het ontwikkelen van een website blijft het budget een belangrijk onderwerp. Om een voorstel en uiteindelijke oplevering van een website naar jouw budget te garanderen, maken we duidelijk afspraken.

Geen verassingen of nadelige nacalculaties, maar een website naar jouw wens met een passend kostenplaatje. Meer weten over kosten? Klik dan hier.

Meer dan een derde van alle websites worden gebouwd op het grootste CMS, WordPress. Het gebruik van WordPress biedt veel voordelen, zoals verbeterde vindbaarheid, eenvoudige uitbreidingen door plug-ins, toekomstbestendigheid en de onafhankelijkheid van webdesigners.

Een veelvoorkomend probleem bij het uitbesteden van webdevelopment is de afhankelijkheid van webdevelopers. De kosten kunnen snel oplopen als je bij iedere kleine wijziging aan moeten kloppen bij een bureau.

Daarom gebruik ik WordPress en geef ik de gebruiker volledig toegang om bijvoorbeeld nieuwe content toe te voegen. Mocht je dit zelf op willen pakken of uit laten voeren door personeel (bijvoorbeeld), dan is dit geen enkel probleem. Daarbij blijf ik natuurlijk altijd beschikbaar voor ondersteuning waar gewenst.

De website wordt uitsluitend gebouwd met de beste thema’s en plug-ins. Dit heeft tal van voordelen waaronder dat de site volledig aanpasbaar is naar jouw wens.

Ook ben je verzekerd van optimale veiligheid en regelmatige updates voor een uiterst solide technische back-end. Deze thema’s & plug-ins zijn aangekocht, waardoor je hier niet voor hoeft te betalen.

Website ontwikkeling en digital marketing zijn onafscheidbaar. Bij het ontwikkelen van een website is het erg belangrijk om na te denken over de achterliggende marketingdoelen.

Hoe wordt je goed gevonden in Google? Wat zorgt ervoor dat je potentiële klant wordt uitgedaagd om contact op te nemen of een product aan te schaffen? Het is noodzakelijk dat vragen zoals deze worden ingevuld door jouw webdeveloper.

Klantcase: Inventflow

Webdesign & development, Google SEA/SEO, e-mailmarketing, social media

Veelgestelde vragen

De meestgestelde vraag, waarop natuurlijk alleen antwoord gegeven kan worden als ik jouw bedrijf, situatie en wensen ken. De kosten voor een website volledig naar jouw wensen zijn afhankelijk van een tal aan variabelen.

Uit eigen ervaring komen de kosten voor een website vaak uit tussen 2000 en 5000 euro. Wil je weten hoeveel jouw droomwebsite zou kosten? Neem vrijblijvend contact op!

Bij veel ontwikkelaars en bureaus moet je aankloppen (en betalen) voor iedere kleine wijziging en toevoeging.

Door het gebruik van WordPress en de volledige toegang die ik verleen ben je onafhankelijk om toevoegingen en aanpassingen te doen. Mocht je dit zelf op willen pakken of uit laten voeren door personeel (bijvoorbeeld), dan is dit geen enkel probleem.

Het ontwikkelen van een professionele website welke volledig aansluit op jouw online doelen, dat is mijn doel. Dit doe ik door mijn expertise en ervaring te combineren met het grootste CMS (WordPress) en de beste thema’s.

Hiermee kan ik hoogwaardige techniek garanderen, met aandacht voor marketing. Dit met als doel om jouw potentiële klant te bereiken, kennis te laten maken met jouw bedrijf en te overtuigen om jouw product of dienst af te nemen.  

Mijn carrière als digital marketeer begon bij Google SEA en SEO. Vanzelfsprekend neem ik dus bij de ontwikkeling van jouw website mee waarop jij als bedrijf gevonden wil worden. Dit maakt mijn aanpak uniek, aangezien het gros van developers geen marketingexpertise meenemen in het ontwikkelproces.

Natuurlijk. Jouw website zal volledig naar behoren functioneren op ieder apparaat.

Laat jouw passie zien

“Marketing is really just about sharing your passion”. Maar hoe pak je dit aan? Daar help ik je bij!

Conversiegericht

Er moet ook geld verdiend worden. Daarom hanteren we een conversiegerichte aanpak.

No nonsense aanpak

Geen vage marketingtermen zoals ‘growth hacking’ en ‘storyscaping’, maar begrijpelijke taal. Ik hanteer een no nonsense aanpak om samen jouw digitale doelen te bereiken.

Google Analytics dashboard

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend advies voor digitale groei

Geef jouw bedrijf een digitale boost

Neem vrijblijvend contact op om nieuwe digitale kansen te ontdekken

Scroll naar top
small_c_popup.png

Laten we digitale kansen ontdekken

Gratis adviesgesprek

Stuur een bericht of bel: +31 6 48161454